Aanbetaling / Betaling / Borg

 

Om de reservering definitief te maken, vragen we u de borg van € 325,00 over te maken op onze Nederlandse bankrekening. Bij het inleveren van de auto storten we de borg direct terug op uw bankrekening.
Voor uw gemak hebben we rekeningnummers in Nederland en op Curacao voor overboekingen:

 

Vanuit Nederland

ING Bank
Rekeningnummer: NL26INGB0005356183 (BIC code: INGBNL2A)
t.n.v. J.H.Hart, Doesburg onder vermelding van: naam van de huurder, periode en klasse. 

Vanuit Curacao/Aruba:

GIRO op Curacao

Rekeningnummer 181060 t.n.v. Correct Carrental B.V.
Onder vermelding van: naam van de huurder, periode en klasse.


 

Betaling

De huur dient te worden voldaan bij het afhalen van de auto. Dit kan gedaan worden met de pinpas of contant met Antilliaanse Guldens. Bij betaling met credit-card worden 5% kosten in rekening gebracht.

De huurder verplicht zich het aantal afgesproken huurdagen te betalen, ook al wordt de auto later opgehaald of eerder teruggebracht. Er wordt geen restitutie verleend, behalve in uitzonderlijke gevallen.

Tip: Denk aan het activeren van uw bankpas voor Curacao!

 

Borg

De borg bedraagt Naf 650,-. Dit is het eigen risico en is bij ons af te kopen voor Naf 13,50 per dag. Het eigen risico vervalt dan(all risk), maar de borg dient nog steeds te worden voldaan.
Bij bestuurders onder 26 jaar wordt een extra eigen risico berekend van Naf 125,- (62,50 Euro of 70 Dollar).
De borg kan voldaan worden met een credit-card(géén American Express!) of cash in guldens(Naf 650,-), in Euro’s(E 325,-) of Dollars ($ 375,-).
Indien de borg wordt gepind, brengen we Naf 5,- bankkosten in rekening. De huurder krijgt vervolgens bij inlevering van de auto het gepinde bedrag in Antilliaanse guldens terug.